VISUELLT        TEKNISKT        REFERENSER        SÄKERHET        KONTAKT

 
LASER BEAMSHOW
Det mest effektiva sättet att skapa en visuell upplevelse som breder ut sig i hela rummet. Färger och former kan fritt breda ut sig luftutrymmet och ge en tredimensionell rörelse. Rök/dimma eller vattenpartiklar används för att reflektera laserstrålarna i luften.  Den här effekten fungerar utmärkt utomhus där den kan ersätta fyrverkeri och därmed minska evenemangets miljöpåfrestning och samtidigt förhindra att djur och barn skräms av smällarna.
LASER GRAFIKSHOW
Genom att använda semitransparenta projektionsdukar går det att fånga upp strålarna i luften. De tunna dukarna verkar osynliga, så det ser ut som om grafiken svävar fritt i luften. Strålarna syns bakom såväl som framför duken, och grafiken sträcker sig förbi betraktarens synfält. Lasergrafik fungerar även utmärkt till storbildsprojektion på stora avstånd exempelvis vattentorn, stora industribygnader, moln etc. Det kan bli en unik marknadsföringsplats!

En teknologi blir aldrig bättre än den vision som den används för att förverkliga.

Därför skapar Laservision visuella upplevelser med vision för människor, som ett uttryck för känsla och passion.

Hög intensitet och förmåga att behålla fokus gör att strålar och grafik kan användas över stora avstånd.

I laserns tunna ljusplan upplevs röken endimensionellt, som rörlig och levande, effekten brukar kallas för ”liquid sky”.

Flera laserscanners gör mönster och former mer levande och täcker dessutom en större yta (bredd) av lokalen.

Variationen på design är nästintill ändlösa. Logotyp, en flygande grävskopa, eller varför inte en hel film om företaget?

Eftersom skärpan är oändlig på en laserprojektion så spelar avstånd och  projektionsvinkel ingen roll. Stora avstånd, stora projektioner och rörliga dukar är inget problem.

Laser har mycket högre kontrastvärde än videoprojektorer och en logotyp projicerat med laser syns därför mycket tydligare än med motsvarande videoprojektor.